MultiNET

Această pagină care descrie termenii și condițiile de utilizare ale acestui Site a fost actualizată în data de 01.06.2019.

Bine ați venit pe site-ul www.multinet.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare ale acestui Site prezentate mai jos cât și Politica de confidențialitate împreună cu detalierea aspectelor privitoare la protecția datelor cu caracter personal ca parte integrantă din acești Termeni și condiții. Accesul/vizitarea acestui Site (www.multinet.ro și alte subdomenii ale multinet.ro) de către dumneavoastră se supune Termenilor, condițiilor de utilizare și politicii de confidentialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Multinet SRL, denumită în continuare și Multinet, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-urilor din domeniile multinet.ro și eupayment.eu își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestor websiteuri, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Multinet SRL. respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, în condițiile și limitările impuse de lege.

Aplicabilitate

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate websiteurile din domeniile *.multinet.ro, pentru care Multinet SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate website-urile din domenille multinet.ro în forma actuală sau viitoare, cât și prezentul website vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site și/sau Siteuri în cele ce urmează.


Drepturi de autor

Multinet SRL este autorul site-urilor și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d. sunt proprietatea Multinet SRL sau sunt licențiate de Multinet SRL pentru a fi folosite.
Licențe de utilizare

Multinet vă acordă o licență limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea Multinet SRL. Această licență nu include:

    revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informațiilor prezentate pe Site;
    download-ul sau copierea informațiilor legate de conturi utilizator;
    utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea și analiza datelor.

Multinet vă acordă o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina de intrare (home page) a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie Multinet sau un partener/afiliat al acestuia de o manieră falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordată nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a denumirii Multinet fără acordul prealabil scris al Multinet SRL.

Conținutul Site-urilor, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al Multinet SRL.