Prima Pagină
Despre noi
Magazin virtual ?
Blog
Legături
Contact
Parteneri
Parteneri Comerciali
Acreditări
Promoţii
Intel Ultrabook
Legalizări Software
Toshiba "No matter what"
Intel SSD
Soluţii de la IBM
CIEL Solutia pentru contabili
Reţelistică
Expertiză în reţele
Ghidul utilizatorului de internet
Obligații de informare
Indicatori ANCOM
Calculatoare
Protejează-ţi datele !
Intel SBA
Cercetare şi Dezvoltare
Descriere R&D
Ghid utilizare terminale GSM
MultiMedia
Expertiză Multimedia
Captură Video
UBM TV
GDPR
Aliniere GDPR - RPDP

MultiNET Ltd. Romania on LinkedIn

 

 

BitDefender Free Online Scanner

             

© 2004-2019 MultiNET SRL·
- Reguli de utilizare a sitului -


AUP Multinet 2009 Print

ATENŢIE: CITIŢI CU ATENŢIE ACEŞTI TERMENI ÎNAINTE DE A UTILIZA SITE-UL.
UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB INDICĂ FAPTUL CĂ ACCEPTAŢI TERMENII DE UTILIZARE.
DACĂ NU ACCEPTAŢI TERMENII DE UTILIZARE (»TERMENI»), NU UTILIZAŢI SITE-UL !

Utilizarea site-ului

Firma MultiNet Srl (»MULTINET») vă permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe acest site Web (»Site») exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiţia păstrării în copii a tuturor anunţurilor privind drepturile de autor şi altor anunţuri de proprietate prezente în original. Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest Site, reproducerea acestora, afişarea, redarea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale. Este interzisă utilizarea acestor materiale pe un alt site Web sau în orice mediu computerizat legat în reţea. Materialele de pe acest Site sunt protejate. Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor drepturilor de autor şi mărcilor, precum şi a altor legi aplicabile. Nerespectarea oricăruia dintre aceşti Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site şi va trebui să distrugeţi imediat toate materialele descărcate sau imprimate.

Declinarea răspunderii

MATERIALELE (INCLUSIV PRODUSELE SOFTWARE) ŞI SERVICIILE DE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE »CA ATARE», FĂRĂ GARANŢII DE ORICE FEL (NU SE OFERĂ NICI GARANŢII DE COMERCIALIZARE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP SAU DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ). Obligaţiile MULTINET legate de produsele şi serviciile proprii sunt reglementate exclusiv de acordurile conform cărora sunt livrate. Nici un material de pe acest Site nu trebuie interpretat în sensul alterării acestor acorduri. MULTINET nu garantează exactitatea şi completitudinea materialelor, produselor software şi serviciilor de pe acest Site. MULTINET îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment şi fără anunţ prealabil materialele şi serviciile de pe acest Site, produsele şi preţurile descrise în acestea. Este posibil ca materialele şi serviciile de pe acest Site să nu fie aduse la zi. MULTINET nu îşi ia angajamentul de a actualiza materialele şi serviciile de pe acest Site. 

Limitarea răspunderii

MULTINET, FURNIZORII MULTINET SAU TERŢII MENŢIONAŢI PE ACEST SITE NU ÎŞI ASUMĂ NICI UN FEL DE RĂSPUNDERE PENTRU DAUNELE (INCLUZÂND, FĂRĂ LIMITARE, CELE PROVENITE DIN PIERDEREA UNOR PROFITURI, PIERDEREA UNOR DATE SAU ÎNTRERUPEREA ACTIVITĂŢII ECONOMICE) PROVOCATE DE UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTUI SITE, A SITE-URILOR LEGATE DE ACEST SITE SAU A MATERIALELOR, INFORMAŢIILOR SAU SERVICIILOR CONŢINUTE ÎN ORICARE DINTRE ACESTE SITE-URI, INDIFERENT DACĂ ACESTEA SE BAZEAZĂ PE GARANŢII, CONTRACTE, PREJUDICII SAU ALTE TEORII LEGALE ŞI INDIFERENT DACĂ MULTINET AVEA CUNOŞTINŢĂ SAU NU DE POSIBILITATEA APARIŢIEI UNOR ASEMENEA DAUNE. DACĂ ÎN URMA UTILIZĂRII MATERIALELOR, INFORMAŢIILOR SAU SERVICIILOR DE PE ACEST SITE VEŢI FI FORŢAT SĂ APELAŢI LA SERVICE, REPARAŢII SAU CORECŢII ALE ECHIPAMENTELOR SAU DATELOR, COSTURILE ACESTORA VOR FI SUPORTATE ÎN ÎNTREGIME DE DUMNEAVOASTRĂ FARA DAUNE INDIRECTE.

Utilizarea software-ului

Drepturile de autor pentru produsele software disponibile pentru descărcare prin intermediul acestui Site aparţin companiei MULTINET şi/sau furnizorilor acesteia. Utilizarea produselor software este reglementată de acordul de licenţă cu utilizatorii finali (dacă este cazul) care însoţeşte sau este livrat cu produsul software (»Acord de licenţă»). Sunt interzise descărcarea şi instalarea produselor software care sunt însoţite de sau includ un Acord de licenţă fără citirea şi acceptarea în prealabil a acestui acord. REPRODUCERE ŞI REDISTRIBUIREA PRODUSELOR SOFTWARE SUNT INTERZISE, CU EXCEPŢIA CAZURILOR PRECIZATE DE ACORDURILE DE LICENŢĂ.

Informaţii de la utilizatori

MULTINET nu doreşte să primească prin acest Site informaţii confidenţiale sau care constituie proprietatea altora. Materialele, informaţiile şi celelalte forme de comunicare (»Comunicări») transmise acestui Site vor fi considerate neconfidenţiale şi nefăcând obiectul unui drept de proprietate. MULTINET nu îşi asumă nici o obligaţie legată de Comunicări. MULTINET şi partenerii împuterniciţi de MULTINET pot copia, publica, distribui, încorpora sau utiliza în orice fel Comunicările, datele, imaginile, sunetele, textele şi celelalte entităţi încorporate în acestea, în orice scop comercial sau necomercial. Informaţiile personal-identificabile transmise MULTINET în scopul primirii produselor şi serviciilor vor fi manevrate conform procedurilor interne MULTINET. Sunt interzise publicarea şi transmiterea către sau de la acest Site a materialelor ilegale, ameninţătoare, calomniatoare, defăimătoare, obscene, pornografice sau rasiale care contravin vreunei prevederi legale.

Legăturile către Site-uri terţe

Legăturile de pe acest Site către alte site-uri sunt oferite exclusiv pentru confortul dumneavoastră. Utilizarea lor implică părăsirea acestui Site. MULTINET nu a verificat toate aceste site-uri terţe, nu deţine controlul asupra lor şi nu îşi asumă răspunderea pentru nici unul din aceste site-uri sau conţinutul lor. Ca atare, MULTINET nu aprobă şi nu face afirmaţii legate de acestea, de informaţiile şi produse software sau de altă natură publicate de ele sau de rezultatele ce pot fi obţinute prin utilizarea lor. Utilizaţi site-urile terţe legate de acest Site pe propria răspundere.

Legături către acest Site

Puteţi include legături către acest Site în alte pagini Web cu respectarea Reguli privind legăturile către site-urile MULTINET şi a prevederilor legale.

 v1.1-01.07.2009

Banner